Monday, 28 January 2013

Rindu nya !





Assalamualaikum,

Bismillahirrahmanirrahim..

Okay , see the picture up there ? hahahahah nothing ! okay , abaikan dia .. So, now I want to say that I MISS HIM SO MUCH ! :(  Nak tahu tak ? dah lama kiteorang tak jumpa .. *lap air mata* eh .. dah lama ke ?? jap.. ingat balik bila last kiteorang jumpa .. Kiteorang last jumpa time kat kp .. Tu pun jumpa sekejap je .. hmm rindu nyaa ..

Btw , masing2 nak fokus kat pelajaran .Tapi aku tak fokus sangat lah ... fokus sikit2 je.. aku nie pemalas sangat . kalau disuruh baru buat . haha.  Tahun nie kan kiteorang SPM .. So , nanti lagi lah jarang jumpa sebab masing2 akan busy tusyen , busy itu ini .. Asal kiteorang nak jumpa ada je halangan .. eceyhh -.- haha .. Yela , kalau nak jumpa , mesti tak jadi atas sebab sebab tertentu .. haha . . Btw , rindu nak tengok awak gelak yang kuat gila tu . hahaha .

Act, tak tahu nak cerita apa .. lagi pun dah lama tak update blog.. yela tak ada cerita lah.. if ada cerita pun .. Tak ada masa nak update .. Now pun dah malas nak update pasal birthday .. sebab idea tak ada .. masa lagi lah tak ada .. nak siapkan homework lah itu lah ini lah .. sampai ada orang rindu nak baca blog aku .. kan awak kan .. hahahah >,< Nak tahu lagi tak .. Hari tu kan , sayang saya cakap kan dia kan save semua entry saya pasal dia kat phone dia.. *attention, semua pasal dia , bukan pasal orang lain* okay , hee .. Time tu kan.. terharu banyak .. Dia kan pembaca setia saya .. Ouchh! hahaha . :D

Agak2 bila saya boleh jumpa awak macam nie lagi ...?




Okay byeeeeeeee .. serious talk tak ada idea dah -.- if nanti ada idea nak update .. wa update okay .. Wait for me :)




No comments:

Post a Comment