Wednesday, 31 October 2012

Hoorayyyyyy !






Assalamualaikum,
Hai ! *not in mood* but happy sebab freedom . *no more gelak!* tak payah tengok tittle sebab tittle tak berkaitan dengan mood aku sekarang nie . Kat sekolah tadi memang happy gila sebab habis exam hoyy ! then , tergelak gelak time balik . haha . *fake* urghhh ! hahahaha . *real* haha .  -.- Then , lepas elah balik ,aku degan reya bercerita pasal bestie Elah and Zaty . haha ! *nie gelak tak ikhlas nama nya* cerita punya cerita punya cerita .. then aku makin bengang makin bengang terus aku cabut earphone rieya dari phone aku . Seriously bengang gila . Then , terus tak tegur dah even duduk sebelah2 .

Then , lama sikit aku tenang kan hati aku nie . aku terus cakap kat reya sorry . Aku tak ada niat pun . Tapi dah memang aku macam tu . Kalau tak ada mood mesti korang jadi mangsa . Betul lah cakap zaty kat blog dia tu . Sorry guys :( btw , disebabkan aku tak dapat campak phone tu , aku terus tarik earphone tu . Erghhh! Sorry sangat . Nasib baik lah botol air or barang kaca tak ada kat situ . kalau tak memang aku dah campak dah . haihhh ! Sabar je lahhh . Then , bertegur ngan reya . Reya senyum je . Then, sambung cerita tu balik . Hmm , aku tahu lah aku salah . Masalah nya aku cuma gurau . Sorry kalau aku gurau terlebih . Tapi , masalahnya kalau kau tak nak malu depan 'budak tu' asal kau RT aku punya tweet ? comferm comferm lah budak tu baca . Kau tak fikir eh ? budak tu bukan follow aku pun , so , mestilah dia tak baca . lol .







Ergghhh , SABAR JIEHA SABAR ! Yang paling buat aku nak tergelak , time reya cerita dia cakap macam tu . motif ?? motif weh ??? MOTIF KAU APA !!!! haihhhh . *rosak jugak keyboard nie nanti* lolzz -.- haha . Haihh , dah lah .. makin dilayan kau , makin bodoh aku -.- Apa yang penting ? kerjasamaaaaaa -.- no lah .. apa yang penting , SABAR~  Aku tahu aku salah . okay okay okay . Sorry .. tapi errr .. Seriously cakap nak tergelak aku ohh . cara kau cakap macam kau tu ... HAHAHAHAHA xD kau pernah tahu tak , yang aku tak pernah heran orang nak tegur aku ke tak ? haha . And kalau nak tahu lah kan , aku nie memang tak reti nak pujuk orang yang tengah merajuk and kalau dia merajuk sebab bende remeh temeh memang serious aku takkan pujuk . apa yang aku akan buat , IGNORE it . *ishhh , kejam nya aku * Awak , if awak nak tahu saya nie kejam . ishh , jahatnya saya . well , orang lain kau boleh buat macam tu . aku ? tak boleh lah . me keras kepala .Btw , kesian kat kau . macam 'perasaan terlebih' oppsss ! sorryyyyyyy . hahaha

Then , kat whatsapp dengan dia boleh pulak dia sebut nama bestie diorang nie . hahahahaha xD *mood down sikit* tapi still cool :D btw, saya tak amik hati pun pasal awak cakap awak sayang zaty . Well , kita semua kawan kan . So, tak pernah nak amik hati pun . keyh dah . Nak tahu sebab apa aku cerita kat blog ? sebab tak ramai yang tahu blog aku kecuali kawan kawan aku ;) Twitter tu ramai orang . nanti buat semak TL orang je . Kesian diorang semua . :D

Btw, kat whatsapp tiba tiba haris cakap ' jieha , boleh follow aku ?' aku pun tengah blur blur jawab ' follow apa ' haha . aku fikir dia main main je . sebab tak pernah pernah tegur aku , tiba tiba tegur .Then , dia cakap tak payah lah pulak ? aku pun okay je lah . Dah dia cakap tak payah . so , tak payah lah follow .Azrul ingat aku ingat pasal cerita lama . lol , azrul ~~~ aku tak fikir dah semua tu . aku nie memang perangai pelik and keras kepala and bukan jenis orang yang terhegeh hegeh . Kalau dah dia cakap 'tak payah' so , tak payah lah follow , buat apa aku terhegeh hegeh follow sedangkan dia cakap tak payah ? kan kan ? well . aku nie pelik . Sekali orang tu dah cakap macam tu , macam tu lah aku buat :) Sama jugak , if aku cakap aku sayang orang tu , betul betul lah aku sayang ! :) *eh , jap ... macam salah topic je* hahaha . lantak lah . btw, kalau dia follow , aku follow back . kalau dia suruh aku follow , nanti aku follow lah :) So , if korangn nak tahu , aku nie kalau dah mood tengah tak okay , orang buat salah sikitttttt je pun . Terus mood aku down gila ! ouchhhh . so , beware . If korang jadi mangsa , aku minta maaf . kalau aku dah marah kat orang yang salah , insyallah aku akan mintak maaf . So , REYA , ZATY , ELAH , AWAK , AZRUL , MIZAN , ISYRAF if aku ada termoody kat korang . sorry sangat sangat :'( Awak , saya mintak maaf .

Okay done cerita pasal tu .. baru je nak happy sikit . tengok TL ada bestie diorang . ouchhhh ! ayat dia ... yang reya pun cakap pasal tu kat dia sebut nama aku sekali . lol , tapi tak apa . memang betul pun . and now ayat kau . YA ALLAH , nasib baik lah ada ayah kat ruang tamu . kalau tak memang aku dah jerit dah . nasib baik tu twitter and nasib baik aku sempat sabar . kalau tak ........ haihhhh ! and sebab tu lah aku up date now. . Dah , aku sabar sekarang ni . Nak tengok bayu cinta luna :D Btw , aku ada mencarut tak kat atas nie ? If ada .. urghh , sorry . :'| dah dah , kbyeeeee  . Nak curhat kat sini je boleh rasanya . nak curhat kat reya , reya kerja . nak curhat kat elah and zaty , tu bestie dia . nak curhat kat .. eh , dah lah . aku nak tengok bayu cinta luna nie . Dah dah , kbyeeee *ni byee serious* haha . kbyee




I'M SO SORRY MY FRIENDS :'(



No comments:

Post a Comment