Tuesday, 6 November 2012

Aku Boring :|



Assalamualaikum,

Haiiii , Aku tersangat lah amat lah boring :(  On twitter pun , hmm . Whatsapp sunyi bhai . Wan , entah ? aku tak tahu mana dia . haha . Btw , saje je lah update blog nie sebab nak hilang kan bosan . Aku terpikir nak update blog sebab tadi aku usha blog aku , baca balik entry lama . then ternampak entry nie  No Tittle :D *Happy*   Ya, Entry tu . Btw , entry tu  pasal apa ?? hee , pasal aku bahagia lah kot . haha .

Kat entry tu jugaklah ada gambar yang wan made for me :D wahhwahh . haha . Tapi tu baru dua .now , aku nak tunjuk lagi hasil karya dia . hahaha . So , scroll down guyss ! :D



See , lawa kan ? lawa kan ? lawa kan nama aku . hahaha .






This! Me love Ahmad Syazwan too ! :D

And this! whoaaa , terharu banyaklah kan . Memang time tu dia cakap nak buat something untuk aku . then , dia cakap lah tak nak ke ? kalau tak nak tak pe lah , saya tak buat . woo , sempat dia touching time tu . haha . Mestilah aku nak tengok , lol :D

Even just this , i'm appreciate that :D Wan nie memang suka send pic dia and pic pic macam nie kat whatsapp . memang melting lah kan kalau dia send gambar dia. ahaha . kadang gambar dia seksi ohh . hahaha . btw , Ilovehim so much ! :D 


Btw , tak sabar nie nak tunggu 10/11 nie . Nak celebrate diorang punya birthday ! and jumpa Wan . ohh yeah ! ohh yeah ! Rindu dia sangat sangat :( lama tak jumpa ohh . Rindu Rindu Rindu ! :D:D hahaha . Andd tamat lah aku punya entry hari nie -.- bored bored bored ! kbyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :* hahaha


No comments:

Post a Comment