Friday, 16 November 2012

Happy Birthday Elah !


Assalamulaikum,

Haii haii haii , you know what ?? don't know ? know ? Yeahh , today is Elah's birthday ! yeayyyy ! Btw , mesti korang dah tahu kan . sebab aku pernah cakap time dalam entry nie ---> Excited nak celebrate birthday diorang . Yeah , lepas nie ada lagi dua entry birthday yang akan aku update , haris and azrul :D




I made it for Elah . :D buruk ? pi lantak sana lah . hahaha.


Okay done wish Elah on the phone . I mean text je lah . haha . aku orang first wishh ! ohh yeah ! ohh yeah ! haha . Mijan ! be jelly pleaseeee . hahaha. now . . Nak nyanyi sikit " Happy birthday to you ~ happy birthday to you ~ happy birthday to Elah gemuk ! Happy birthday to you ~ :D wuuuuuuu~ *sedap suara aku . kan mokk kan ! hahaha :D*  

HAPPY BIRTHDAY ELAH !!!!! :*

 May Allah bless you
 Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
 Hope Kekal with Mijan ! :D , jaga relay korang .
 Hope kau akan tinggi like me or mijan . haha .
 Hope kau kekal imej bertudung dan sentiasa ingat Allah :)
 Hope we are bestie forever ! Hope our friendship  never break :D
 Hope always be a strong woman :D haha . like tiger *bak kata kau sendiri . haha.*
 Hope that tahun depan kita still duduk dekat dekat . haha . kalau boleh sebelah menyebelah !
 Hope you will forgive all my fault at you :')
 And Hope today , tomorrow , the next day , next week , month , next year and forever , you always happy dan bahagia :D
 Hope kau akan jadi mama yang baik untuk 12 anak kau nanti . haha
 Hope kau jadi anak yang solehah , yang taat kepada ibu bapa dan isteri yang taat kepada suami :)
 Hope kau punya result tahun depan , SPM , will be the great result :D
 And , dah lah . aku dah tak ada idea nie . lol -.- haha .


Again , happy birthday elah . Btw , bagi siapa yang tak tahu siapa elah or nak tahu siapa elah . meh aku bagi tahu ciri ciri nya . haha . Dia kecil dan cek mek molek . Lol , kelantan mariiii . . Red warrior ! haha *betul ke aku eja tu -.-* Dia mulut potpet potpet . Tapi sungguh lah comel . Dia suka tazkirah orang . Kalau dia bercerita , fuhhhh ~ kemain aksi aksi dia . haha . Dia taken by mijan  hoyy ! . tahu lah dia lawa , comel , tapi tak payah lah usha dia. buang masa . Dia dah ada mijan ! haha  . Btw , nak tengok elah ?? Scroll down please .  :)

 This !!! She is Elah ! looks like a model right ?? Tapi tak boleh jadi model , sebab dia pendek . hahaha XD *jahat!* sorry elah mokk :D

ELah and Mijan . Wiiwiittt ! haha :D

Again with mijan . The teddy bear is from mijan to elah ! Too big the teddy bear !! ouuccchhh ! :D

Elah get teddy bear and ring ! whoaaaa :D

 Our friendship . Muahh ! :**
My present to elah . hope you like it  :D

Keyh , done tengok ? done tatap ? so , that is Elah , so .. Wish her ! Happy birthday elah !!! :D yeayyyyyyy :D . So that all for tonight , kbyeeeeeeeeeeeeeeeee :*

ME LOVE YOU ELAH !!!  :D



No comments:

Post a Comment